بازبینی کپسولی «ماجرای مهدی»
ـ در ابتدای دهه 80 و در جریان پرونده «کرسنت پترولیوم» و انعقاد قرارداد نفتی بین وزارت نفت ایران با کمپانی استات اویل نروژ و توتال فرانسه در زمان وزارت بیژن نامدار زنگنه، شرکت نفتی کرسنت پترولیوم، مبالغ گزافی رشوه به برخی طرفهای ایرانی پرداخت کرد که بعدها منجر به محکومیت این شرکت در دادگاه بین المللی لاهه شد.
ـ محمود احمدی نژاد در سالهای آغاز ریاست جمهوری اش، اجرای قرارداد کرسنت را بعد از کشف فساد مالی مزبور متوقف و دستور پی گیری فساد روی داده در خلال عقد قرارداد مزبور را داد.
ـ چهارشنبه 13 خرداد 88 محمود احمدی نژاد در مناظره با میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری 88 خطاب به موسوی پرسید:
پسرهای آقای هاشمی چه کار میکنند در کشور؟ ... بی قانونی اینهاست جناب آقای موسوی. استات اویل بیقانونی است که طرف می آید اینجا محاکمه میشود و محکوم میشود از زندان فراری داده میشود و میرود خارج و تهش پسر آقای هاشمی است.
ـ پنجشنبه 14 خرداد 88 هاشمی رفسنجانی در واکنش به احمدی نژاد ذیل نامه بدون سلام و والسلام به رهبری می گوید:
در مراسم بزرگداشت سالگرد امام(ره) به آقای احمدینژاد گفتم که در اظهارات او خلافگوییهای فراوانی وجود داشته از جمله اتهامات به فرزندان من .... اگر نظام نخواهد یا نتواند با پدیدههای زشت و گناهآلودی مثل تهمت ها ؛ دروغها و خلافگویی های مطرح شده در آن مناظره برخورد کند و اگر مسئولان اجرای قانون نخواهند و یا نتوانند به تخلّفهای صریح خلاف قانون در اعلان افراد به عنوان فاسد که فقط بعد از اثبات تخلّف در دادگاه قابل اعلان است، رسیدگی کنند ... چگونه میتوانیم خود را از پیروان نظام مقدس اسلامی بدانیم؟ .... از جنابعالی با توجه به مقام و مسئولیت و شخصیتتان انتظار است برای حل این مشکل و برای رفع فتنههای خطرناک و خاموش کردن آتشی که هم اکنون دودش در فضا قابل مشاهده است، هرگونه که صلاح میدانید اقدام مؤثری بنمایید.
ـ جمعه 29 خرداد 88 آیت الله خامنه ای در خطبه نماز جمعه:
بنده در نماز جمعه هیچوقت رسمم نبوده است از افراد اسم بیاورم؛ اما اینجا چون اسم آورده شده است، مجبورم اسم بیاورم. به طور خاص از آقای هاشمی رفسنجانی، از آقای ناطق نوری من لازم است اسم بیاورم و باید بگویم. البته این آقایان را کسی متهم به فساد مالی نکرده؛ حالا در مورد بستگان و کسان، هر کس هر ادعائی دارد، بایستی در مجاری قانونی خودش اثبات بشود .... اگر چیزی اثبات بشود، فرقی بین آحاد جامعه نیست.
ـ و بالاخره بعد از همه فتنه گری های آقازاده در 88 بمنظور زدن به زیر میز انتخابات و فرار از پنجه عدالت و بعد از بازگشت از انگلستان بمنظور رئیس جمهور کردن تضمینی «بابا» و قطعاً بستن پرونده «پسر رئیس جمهور» (اینجا ـ http://on.fb.me/1cTPIvy) و بعد از موفقیت در ترغیب غرب به تحریم های فلج کننده بمنظور انتقام و به زانو در آوردن «اونی» که نظرات محمود بهش نزدیک تره(!) و بعد از پنبه شدن همه این بافته ها توسط یک پیرمرد کمر خمیده در شورای نگهبان از طریق «رد صلاحیت بابا» نهایتاً در خرداد 94 و در جریان نزدیک به سه ماه بازداشت و بازجویی، و هزاران ساعت تحقیقات قضایی و پس از تایید حکم دادگاه اولیه از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران «مهدی هاشمی» به اختلاس و دریافت رشوه بر اساس اعمال نفوذ او در انعقاد قراردادهای خارجی محکوم شد.
ـ موخره خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی:
اکنون اگر به عدلیه نظامی که خود یکی از بانیان آن بوده اید واثقید، از اینجا به بعد باید مشکل خود را با همسرتان مرتفع کنید که صریحا در مصاحبه با سی و یکمین شماره ماهنامه «مدیریت ارتباطات» در پاسخ به این پرسش که «در مورد تربیت و اسم گذاشتن فرزندان با ایشان هم (هاشمی رفسنجانی) مشورت میکردید؟» با صراحت فرمودند:
«خیر ـ تربیت بچهها همه با من بوده، ایشان که اصلاً نبودند»
پاسخی که ظاهرا موید آنست «حاج خانم» در تربیت محوله چندان خوب عمل نکرده اند!
...
چهارشنبه، 13 خرداد 1394/ 3 ژوئن 2015، ساعت 2:48 صبح
لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در مصاحبه با بلومبرگ گفت: شورای امنیت سازمان ملل باید خریداران نفت از داعش را شناسایی کند و تحت پیگرد قرار دهد.
شناخت کانونها و کمپانیهایی که در قاچاق نفت سوریه و عراق نقش دارند دشوار نیست. پیشتر به قاچاق نفت کردستان عراق اشاره کردیم با ارجاع به مقاله کریستوفر هلمن در وبسایت مجله فوربس. مقاله فوق نقش کمپانی جنل انرژی را در خرید غیرقانونی نفت از دولت محلی کردستان عراق نشان میدهد برغم اعتراض دولت عراق که این معاملات غیرقانونی است.
جنل انرژی را میلیاردر ترکیه ای بنام محمدامین قره محمد [محمت امین قره محمت] در ترکیه تأسیس کرد. یکی از مالکین اصلی جنل انرژی آقای ناتانیل روچیلد، پسر لرد یعقوب [جیکوب] روچیلد و نوه لرد ویکتور روچیلد بریتانیا، است. کار جنل انرژی خرید نفت از اقلیم کردستان عراق است و از این طریق سود سرشار میبرد.
رئیس کمپانی جنل انرژی تونی هایوارد است که قبلاً رئیس بریتیش پترولیوم بود و اکنون هم رئیس کمپانی جنل انرژی است و هم یکی از گردانندگان اصلی کمپانی گلنکور. کمپانی گلنکور را، که به فعالیتهای غیرقانونی شهره است، مارک ریچ، میلیاردر بدنام، در سال 1974 تأسیس کرد. مارک ریچ کارش به دادگاه کشید و، به جرم عدم پرداخت مالیات و معاملات غیرقانونی با ایران، محکوم شد ولی در سال 2001 بیل کلینتون، رئیسجمهور، او را عفو کرد. بنوشته کریستوفر هلمن، جنل انرژی با بانک معروف و بدنام گلدمن ساکس پیوند مالی نزدیک دارد.
این همان شبکه مافیایی شناخته شدهای است که سالهاست از آن سخن میگوئیم. و همینان در ظهور و گسترش خارقالعاده داعش نقش فعال داشته و دارند. علل توسعه شگرف داعش را طی کمتر از یک سال اخیر (از سقوط موصل در 20 خرداد 1393/ 10 ژوئن 2014) در آسمانها جستجو نکنیم.
عبدالله شهبازی
خورشید فردا مال ماست
....................................................................................................
با اینکه اخیرا برخوردهای قضایی حرف رایج فضای سیاسی کشور شده، اما باید تأکید کرد که مذاکرات هسته ای نقطه تعیین کننده آرایش سیاسی ماههای آینده خواهد بود. تحولات اخیر منبعث از همان نقشه مهندسی انتخابات 92 است که هنوز علی رغم بی نتیجه بودن ، این جهت گیری که مقابله همزمان با احمدی نژاد و برخورد شکلی با هاشمی است، ادامه دارد. اما روشن است که این تدبیر از الان شکست خورده است و طراحان این سناریو متوجه نیستند که گزینه توافق هسته ای از سوی دولت روحانی قابل معامله با هیچ توافق سیاسی داخلی نخواهد بود. صحنه ها عمیق تر از این قبیل گمانه زنیهای رسانه ای است و خیلی دور نمی بینم که تجلی پیوند دوباره مالک اشتر با علی را ببینیم و با حماسه ای جدید به مقابله با تجدیدنظرطلبان برخیزیم .
عبدالرضا داوری
.................................................................................................
این روزها با عنوان شدن اسم حمیدرضا بقایی و وجود شبهه هایی در میان توده های مردم که چرا افرادی که اتهام های امنیتی و ارتشاء و چندین حکم دیگر برایشان صادر شده حتی اسمی از انها در فضای رسانه ای خارجی نیست اگر هم باشد به سختی می توان پیدا کرد و اگر هم پیدا شود مشخص نیست که مهدی هاشمی کیست و وابسته به چه شخصی است؟! اما اسم دکتر احمدی نژاد مشخصا در رسانه های بیگانه به چشم می خورد تا بقایی.
در تحلیل باید مرحبا گفت به جریان اصولگرایی که ندانسته در زمین دشمنان این انقلاب به خوبی و متاسفانه نقش خود را بازی کردند و با اتهام زنی به حمیدرضا بقایی ،رئیس جمهور مردمی دکتر احمدی نژاد را در سیستم رسانه ای هولناک ضد اسلامی به میز محاکمه کشانده اند.
البته نکته ی قابل تامل دیگر انست که با مشاهده ی روزنامه های داخلی متوجه این اتفاق نامیمون و تلخ می شویم که دوستان داخلی در جریان سیگنال دهی خاندان اشرافیت بروکراتیک که این روزها خود مجرم اصلی کرسنت هستند عمل کرده و متاسفانه این پازل دشمنان خارجی را به خوبی پر کرده اند.
چند نمونه خبرگزاری های خارجی که فقط اسم دکتر احمدی نژاد را در تیتر یک کار کرده اند.
اکونومیک تایمز
http://economictimes.indiatimes.com/…/articles…/47589268.cms
رویترز
http://www.reuters.com/…/us-iran-politics-corruption-idUSKB…
بیزینس استاندارد
http://www.business-standard.com/…/iranian-government-arres…
جوریست
http://jurist.org/…/06/iran-authorities-arrest-former-vp.php
خبرخوان یاهو
http://news.yahoo.com/iran-arrests-former-vice-president-un…
المانیتور
http://www.al-monitor.com/…/iran-ahmadinejad-vp-arrested-ha…#
با نگاهی عمیق متوجه می شویم که دشمنان اصلی انقلاب، دشمن خود دکتر احمدی نژاد که دارای روحیه ی انقلابی، متعهد به آرمان های امام خمینی، پیروی از امام خامنه ای، محبوبیت و اقبلال توده های مردم انقلابی است را می زند نه دوستان خود را. انها چنان در خبرهای خود روحیه ی غوغاسالاری و هیاهو را به پا کرده اند که دیگر غیر از احمدی نژاد اسمی از کسی به چشم نمی خورد.
مهدی چادگانی پور
ادیت نهایی؛ عبدالرضا داوری
باز هم دستکاری در آمار
............................
آقای اکبر کمیجانی،قائم مقام بانک مرکزی، برای اینکه بتواند رشد نقدینگی سال 93 را 22 درصد اعلام کند رشد نقدینگی سال 92 را 38،8 اعلام کرد!
به پاور پوینت سخنرانی ایشان درسایت پژوهشکده پولی مراجعه کنید
بزرگترین فاجعه مالی در تاریخ اقتصاد ایران، سقوط 50 میلیارد دلاری ارزش بازار سرمایه در 22 ماه دولت تدبیر و امید است.
ضربه مستقیم این فاجعه متوجه دو میلیون خانواده طبقه متوسط ایرانی شد که در بورس سرمایه گذاری کرده بودند و در این 22 ماه بطور متوسط از جیب هرکدام از این خانواده ها ، حدود 8300 دلار معادل 28 میلیون تومان برداشته شد.
عبدالرضا داوری
مروری اجمالی بر واکنش جریان اصلاح طلب به بازداشت غلامحسین کرباسچی در 15 فروردین1377
*************************************************
آیت الله طاهری اصفهانی: بازداشت آقای کرباسچی نه به دلیل اختلاس ، نه به دلیل ارتشاء و نه بخاطر سوء مدیریت است. بازداشت آقای کرباسچی از جمله «تبعات » حماسه دوم خرداد است.
فائزه هاشمی:آفای کرباسچی، بازداشت شده چون حضور کارگزاران در انتخابات و پیروزی دوم خرداد برای عده ای ناگوار بوده است. منبع: روزنامه همشهری، 17 فروردین 77، ص 2
...............................
بهزاد نبوی:بازداشت شهردارتهران برای جبران شکست جناح اقتدارگرا در انتخابات دوم خرداد ، برنامه ریزی شد. منبع: روزنامه همشهری،22 فروردین 77، ص 10
..............................
اطلاعیه حزب کارگزاران سازندگی:آقای غلامحسین کرباسچی، شهردار فداکار،دلسوز و توانای تهران ، کسی است که دیناری از بیت المال به زندگی شخصی وی راه نیافته است.
حسین مرعشی: دامان آقای کرباسچی که فردی «وارسته » و متعلق به بیوت شریف روحانیت می باشد، از اتهاماتی نظیر اختلاس «پاک » است و سابقه خدمت ایشان برای جامعه روشن است. منبع: روزنامه همشهری،16 فروردین 77، ص 2
.............................
سرانجام 11 روز بعد از بازداشت شهردار وقت تهران ، نامه سیدمحمد خاتمی به رهبر انقلاب موجب صدور دستوری از سوی ایشان خطاب به رییس قوه قضائیه و آزادی موقت غلامحسین کرباسچی میشود. البته بعد از برگزاری جلسات علنی محاکمه طی 70 روز بعداز آزادی کرباسچی ، وی در تاریخ 5 تیرماه 77 به زندان جریمه نقدی و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
عبدالرضا داوری
وحید یامین پوردر اینستاگرام نوشت: امروز مذاکرات جلسه علنی مجلس را از رادیوی ماشینم گوش می کردم. وزیر با دستپاچگی عذرخواهی کرد و بعد با زرنگی به ارائه ی گزارش های بی ربط پرداخت. نمایندگان و همه مردم منتظر بودند تا بعد از دوماه وعده ی افشای پول های کثیف، اطلاعات دقیق تری دریافت کنند اما جز معذرت خواهی وزیر اصولگرای دولت تدبیر و امید و حواله کردن ماجرا به اشتباه و خیانت چند خبرنگار و روزنامه چیز جدیدی نشنیدند! دو ماه "بگم بگم" و اتهام به سیستم انتخاباتی کشور و شارلاتانیسم مطبوعاتی برخی رسانه های حامی دولت با یک عذرخواهی فیصله پیدا کرد. اختلال در امنیت روانی جامعه چه می شود؟ انبوه تهمتها و تحلیلهای رسانه های بیگانه به بهانه ی این اتهام علیه نظام چه می شود؟ شایعه های منتشر شده چه می شود؟
امروز پس از جلسه مجلس فرماندهان نیروی انتظامی با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند. ایشان با لحنی کم سابقه درباره اهمیت "امنیت روانی" جامعه سخن گفتند. تا آنجا که جولان دادن برخی جوانان مغرور ثروت با ماشین های مدل بالا را مصداق اختلال در امنیت روانی دانستند. آیا این اقدام وزیر محترم کشور که در جایگاه فرماندهی نیروی انتظامی است مصداق لطمه به امنیت روانی و تشویش اذهان عمومی نیست؟
آیا این ماجرا نقطه آغاز فعالیت گروه های فشار برای ایجاد اغتشاش و تشویش در ماه های منتهی به انتخابات است؟ آیا این ماجرا فرار به جلوی برخی حامیان دولت برای سرپوش گذاشتن بر منابع مالی کاندیداهای دولتی است؟ و...
پارسا فارسی در صفحه گوگل پلاس خود نوشت:
_ 125 سال پیش، آذر 1269 میزرا علی اصغر خان امین السطلان قراردادی با بوتسف سفیر روسیه در تهران امضا کرد که به موجب این قرار داد ایران تا 10 سال اجازه ی تاسیس راه آهن ندارد
_ پس از پایان دوره 10 ساله، درسال 1279 این قرار داد 10 سال دیگر در برابر وام 60 میلیون فرانکی روسیه تمدید شد
_ پس از پایان 10 سال دوم نیز به مدت 17 سال از تاسیس راه آهن در ایران جلوگیری شد
_ به این اضافه کنید 2 دوره تعلیق داوطلبانه 4 و 5 ساله به حکم شفاهی ناصر الدین شاه
_ و ایران 46 سال از ساخت راه آهن محروم شد
_ در حالی که در آن زمان همه ی اروپا و آمریکا و مستعمراتشان در حال ساخت راه آهن بودند
_ و ایران به واسطه ی این محرومیت نزدیک به نیم قرن از صنعت جاده سازی ، پل سازی ، تونل سازی ، موتور بخار (تکنولوژی روز آن زمان)، کارخانه های سیمان ، ذوب آهن ، نورد آهن ،کاربری علوم مهندسی مکانیک و مهندسی عمران (بیشترین کاربرد وقت در حمل و نقل)محروم شد?.
