[دستور پیگیری برای «بررسی حضور سفیر فرانسه» در «ملاقات کاشانک»]
.
رجانیوز خبر داده است:
طی روزهای گذشته خبری در رسانهها منتشر شد که بر اساس آن هفته گذشته نشست محرمانهای با عنوان "ملااقات کاشانک" در مرکز دائره المعارف اسلامی واقع در منطقه کاشانک برگزار شده است.
در این نشست که به میزبانی موسوی بجنوردی برگزار شد، افرادی چون سید حسن خمینی، قدرت الله علیخانی و محمد خاتمی حضور داشتند.
گمانه زنی ها از فعال شدن برخی سفارتخانه ها برای اثر گذاری بر انتخابات آتی حکایت دارد و احتمال نفوذ این جریان با استفاده از پول های خارجی هم موجود است.
---------------------------------------------------------------
رقابت پنهان «حسن روحانی» با «هاشمی رفسنجانی» و «حسن خمینی»
1- حسن روحانی در انتخابات دوره چهارم خبرگان(سال 1385)، حدود 840 هزار رای در استان تهران کسب نمود. در همان انتخابات اکبر هاشمی رفسنجانی حدود دو برابر حسن روحانی رای داشت.
2-حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم(سال 1392) در استان تهران حدود 2.3 میلیون رای کسب کرد.
اکنون حسن روحانی، به عنوان اولین رییس جمهور از سال 1370 تا کنون که خود را در میانه راه ریاست جمهوری، مجددا در برابر انتخاب مردم قرار داده است، دو دغدغه مهم دارد:
اول: کسب رای اول در استان تهران به عنوان مقام اول اجرایی کشور
دوم: کسب حدنصاب رای بالاتر از 2.3 میلیون
حسن روحانی خوب میداند که اگر دو شرط بالا محقق نشود، موقعیت سیاسی وی در ساختار قدرت و افکار عمومی کشور به چالش کشیده شده و این پدیده به عنوان رویگردانی مردم از سیاست های دولت وی تعبیر خواهد شد.
بنابراین:
حسن روحانی حتما تایید صلاحیت حسن خمینی و اکبر هاشمی رفسنجانی - که موانعی برای رفع دغدغه های دوگانه اش هستند - را امری نامطلوب قلمداد میکند.
---------------------------------------------------------------
[ورود 42 هزار کامیون قاچاق الکل به ایران]
.
معاون بهداشت از افزایش 2 برابری مصرف الکل طی 9 ماه گذشته در کشور خبر داده و اگر این آمار حقیقت داشته باشد به این معنی است که روزانه 115 کامیون 10 تنی حامل مشروبات الکلی قاچاق، به کشور وارد میشود و در سال این تعداد به 42 هزار کامیون میرسد.
.
جالب است که «هیچکس» هم این 42000 کامیون را نمیبیند!
---------------------------------------------------------------
[پرسش محسن رضایی]
.
محسن رضایی نوشته است: [آرامش و راحتی تفنگداران آمریکایی در عکس نشان می دهد که جوسازی های آمریکا علیه ایران (جمهوری اسلامی) را حتی خودشان هم قبول ندارند.
اگر امریکایی ها ایران (جمهوری اسلامی) را تروریست می دانستند آیا اینطور آرام در اتاق سپاه پاسداران انقلاب دراز می کشیدند و می خوابیدند؟؟ آمریکایی ها خودشان هم می دانند دروغ می گویند! ]
.
اینها خاطرشان از چیز دیگری جمع است سردار!
---------------------------------------------------------------
[ذوق زدگی
ظریف از مذاکره با کری درباره موضوع خارج از برجام!]
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که «خوشحالم که مذاکره و احترام و نه تهدیدات و بیپروایی، قضیه ملوانان(آمریکایی) را به سرعت حل کرد».
خوبه دیگه به هر بهانه ای ج با ج در تماسند با هم، خوش بحالش، با یه امریکایی اصل همش داره صحبت میکنه، لهجشم نیتیوه؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------
یکی از عمده انتقادات مخالفین دولت نهم و دهم، ادبیات خاص رئیس جمهور وقت در مقابل استکبار و دشمن خارجی و همچنین در مواجهه با ادبیات پرخاشگرانه برخی دولتهای منطقه بود. در آن زمان، منتقدین علت ابتدایی رفتار کشورهای دیگر را رفتار دولت ایران عنوان می کردند.
پرده بعدی :
دو روز پیش در یکی از مراکز گردشگری ترکیه انفجاری تروریستی به وقوع پیوست که طی آن چندین تن کشته و زخمی شدند. دولت ایران با محکوم کردن حادثه ی مذکور، ”مراتب تسلیت و همدردی صمیمانه جمهوری اسلامی ایران با خانواده های قربانیان این عملیات تروریستی و دولت و ملت دوست و برادر ترکیه را اعلام کرد و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه ها در کنار ملت ودولت ترکیه می ایستد." +
اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بلافاصله پس از وقوع عملیات انتحاری در جمع سفیران این کشور در سخنانی انگشت اتهام را به سمت ایران دراز کرده و جمهوری اسلامی را به تلاش برای ایجاد طایفه گری متهم کرد! اردوغان در سخنان خود گفت: ”ایران تلاش میکند تا با تبدیل اختلافات فرقه ای به مناقشه، جریانی خطرناک در منطقه ایجاد کند." +
پرده بعدی :
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، در جریان مذاکرات هسته ای بر سر طرف مقابل فریاد می کشد که هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکن! اما طرف مقابل با خاطری آسوده به ادامه روند کار خویش ادامه می دهد زیرا مطمئن است با تهدید یا بدون تهدید، سیاست اعتدالی دولت ایران، امتیازات فراوانی را به طرف مقابل خواهد داد!
پرده بعدی :
عمق کارکرد دیپلماسی امریکا در ایران را زمانی می توان متوجه شد که با یک تماس تلفنی وعده ی آزادی قریب الوقوع متجاوزین اعلام شده، و در مقابل ادب مرد شماره یک دولت، شاهد بی ادبی و گستاخی بی پرده و بدون نگرانی اوباما هستیم! کاخ سفید مطمئن است دولت ایران عزم خود را برای اجرای برجام جزم کرده است. بنابراین (کاخ سفید) ترسی از وقایع آینده ندارد!
--------------------------------------------
................... :
پس از گذشت 12 روز از بازداشت کماندوهای انگلیسی در دوره دولت دکتر احمدی نژاد (سوم تا 15 فروردین 86)، به دلیل ورود به حریم آبی جمهوری اسلامی ایران، انگلیسی با ارسال نامه عذرخواهی، خواستار آزادی نیروهای خود شدند.
لباس نظامی افسران انگلیسی پس از این نامه درآورده شد و با کت و شلوار به کشور خود رفتند. |